fra gavun

petak, 17.04.2015.

Večera

Taman je stavila podgrijati večeru kad se on, došavši s posla, zavalia na stolici, strunia duplu brlju i poput voajera skenirao svaki detalj njene pozadinske logistike. Doduše nisu oči bez razloga milovale raskošnu pupu i jedre bokove što su se ispod litnje majice tresli kao bocuni prsate vozačice dok prelazi ležeće policajce.
Oči su svakog trenutka bivale veće a usta se otvarala ispuštajući neartikulirane zvukove slične konjskom rzanju ili magarećem njaku.
Vatala ga je plamenjača ka lozu, zato se loza i sumporaje, vrtio je glavom i istezao vrat a ruka mu je kliznula naniže do gnijezda pa je gnječeći ih ustao sa stolice i uputio se k njoj.
Bez riči, raširenih nosnica, zadignia je majicu što je pokrivala bujnost i šakom poduvatia vrelu mekotu.
Strast mu je isključila prisebnost kao kad povučeš šteker iz zida pa je ka tovar o 'đurđevdanu' iskezia zube i krenia tapunavat.

Njoj pak nije bilo do igre na takav način. Nije volila biti zaskočena a pogotovo ne u pola večere koja će ili zagorit ili je mora isključit a u oba slučaja njezin trud je bagateliziran.
No, bila je realna, zna da muža ne smi odbit.
Da, sića se babinih riči: 'ćerce moja, muža nikada, bilo to u podne ili ponoća, ne smiš odbit pa taman grmilo i lampalo jer kokotić je uvridljive race i dugo panti! Ama baš nikada, upameti'!
A babe su bogufala uvik znale šta govore jer takva znanja sticala su se decenijama i nesebično su ih prenosile s kolina na kolino kao savjet curama i mladim ženama a napose unukama.
I šta će, malo je zaloptala logistikom ali i njegovim možjanima jer se užgao ki šuferin.
No ipak je napomenula: 'a večera'?
- Ma ti si moja večera!- zarzao je i orao ki sivonja.

Ti su mu se prepadi ostraga aman omilili i ma koliko da je umoran sidao za stol dok je žena podgrijavala ili pripremala večeru njemu bi se pomutila pamet i onako napaljen uzea bi je na stolu ili sudoperu.

Nakon nekog vrimena puka joj je film, dojadilo joj je klizanje po trpezi, razbijanje pijata i propadanje u sudoper a jedanput se natakla na pinjur pa je zaškrikala ka pravo žensko što je Dragi protumačia ka vrhunac slasti, ljubavni krik pod pravim pastuhom.

No Ona se nije mirila s takvim izljevima ljubavi i smišljala je što učiniti, kako mu reći da joj se ne sviđa sudoperski seks. Što učiniti kako bi prekinula ove guzolomije među pinjurima i žlicama a opet, da ga ne povridi. Onda joj u prilog 'oslobođenja' došlo na um; 'nedajbože što da mi se ručica od batića za šnicele utakne u tetku'?
Stresla se od grozne pomisli ali je i ideja brže došla.

Jednu večer prija nega će On doći s posla prikladno obuče trenirku i krene rekreativno trčati oko kuće. Oduševila je ova genijalna solucija i taman je obigravala drugi krug kad eto njega na balkonu.
- Maco, Maco…a moja večera? Ja gladan, stol prazan a mačak spava na špakeru. Šta je, šta se dešava?
- Evo Dragi evo odma ću ja, upravo ti podgrijavam večeru!- zacvrkutala je.

- 00:31 - Komentari (11) - Isprintaj - #